Check hier alle The Game Awards 2023 content

Killzone 3 trailer

Op het internet gingen de geruchten al wat langer te ronden. Toen er verschillende afbeeldingen op het internet rondspookte heeft Sony het gerucht dan toch officieel bevestigd. Killzone 3 is ontwikkeling.

Naast de eerste afbeeldingen zijn er ook enkele details over de game naar buiten gekomen.

Killzone 3 wordt door Guerrilla Games ontwikkeld, een ontwikkelstudio van Nederlandse bodem, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. De game moet volgend jaar exclusief uitkomen voor de PlayStation 3 en zal na verluidt 3D-gaming gaan ondersteunen.

Geoff Keighley op Twitter:
The only place to see the world gameplay premiere of KILLZONE 3 is on Spike's Pre-E3 Special, Friday June 11th at 11.

Vrijdag 11 juni zal de eerste trailer van Killzone 3 verschijnen op de Pre-E3 Special welke op Spike TV van GameTrailer.com te zien zal zijn. Houd Gameliner op de hoogte voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?