Killzone 3 trailer

Geplaatst: 2 juni 2010 18:06
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Op het internet gingen de geruchten al wat langer te ronden. Toen er verschillende afbeeldingen op het internet rondspookte heeft Sony het gerucht dan toch officieel bevestigd. Killzone 3 is ontwikkeling.

Naast de eerste afbeeldingen zijn er ook enkele details over de game naar buiten gekomen.

Killzone 3 wordt door Guerrilla Games ontwikkeld, een ontwikkelstudio van Nederlandse bodem, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. De game moet volgend jaar exclusief uitkomen voor de PlayStation 3 en zal na verluidt 3D-gaming gaan ondersteunen.

Geoff Keighley op Twitter:
The only place to see the world gameplay premiere of KILLZONE 3 is on Spike's Pre-E3 Special, Friday June 11th at 11.

Vrijdag 11 juni zal de eerste trailer van Killzone 3 verschijnen op de Pre-E3 Special welke op Spike TV van GameTrailer.com te zien zal zijn. Houd Gameliner op de hoogte voor meer informatie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer