Kinect komt op 4 november

Gisteren werd door Microsoft Kinect aangekondigd voor de Xbox 360. Kinect is de uiteindelijke naam van Project Natal.

Voor Kinect zijn vijftien titels aangekondigd tijdens de lancering. Dit zijn er een heleboel als je het ons vraagt.

Bijvoorbeeld: Kinectimals, waarbij je met beesten kunt knuffelen. Joy Ride een racegame, welke vanaf het begin beschikbaar zijn voor Kinect. Ook zagen we de game Your Shape van Ubisoft, een fitness game.

De releasedatum was tot op heden nog onbekend, maar daar heeft Microsoft nu verandering in aangebracht. Project Natal, of wel Kinect zal vanaf 4 november verkrijgbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?