King of Pop krijgt opnieuw eigen game

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Ubisoft tijdens haar presentatie op de E3, Michael Jackson: The Game aangekondigd. In de game stap je in de schoenen van de legendarische zanger en zing je zijn bekende nummers, zoals Beat It of Billie Jean. Daarnaast leer je de verschillende dansbewegingen, welke stap voor stap aan je worden uitgelegd.

Of het nu om zijn muziekvideo's of concerten ging, Michael was altijd bereid om ver te gaan op het gebied van technologie. Allemaal voor zijn fans, om hen een onvergetelijke entertainmentervaring te geven. Met dit interactieve product hebben we de kans om Michael Jackson als artiest bij mensen in de huiskamer te brengen, overal ter wereld. Dit allemaal als perfecte match tussen Michael's artistieke geschiedenis en familie-entertainment, waar hij veel waarde aan hechtte. Kinderen, ouders, familieleden, vrienden en kennissen iedereen heeft nu de kans om samen te zijn en Michael's muziek en dans op een geheel nieuwe, innovatieve en leuke manier te ervaren.

Aldus John Branca, co-executor The Estate of Michael Jackson.

Geen enkele artiest brengt zoveel energie en plezier naar de dansvloer als Michael Jackson. Zijn unieke aangeboren talent voor muziek en dans is ook iets wat een nieuwe generatie fans zal omarmen. Deze game is iets wat hij zeker had gewild om zijn fans van alle verschillende generaties te plezieren. Het is een game die je samen met je hele familie kunt spelen, en dat is wat Michael zeker had kunnen waarderen.

Verteld Michael Jackson Estate Co-Executor John McClain.

Wij zijn zeer verheugd dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om een game te ontwikkelen gebaseerd op de songs en moves van één van de grootste artiesten aller tijden.


Wij verwachten dat de game Michael Jackson fans, hele families en groepen vrienden samen zal brengen om samen te kunnen genieten van de energieke songs en moves van de enige echte King of Pop.

Aldus Yves Guillemot, chief executive officer van Ubisoft.

Michael Jackson zal voor Kinect worden uitgebracht op de Xbox 360, maar zal ook verschijnen voor PlayStation Move op de PlayStation 3 en PSP, NDS en de Nintendo Wii.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer