Koop een pet in WoW voor een goed doel

Geplaatst: 6 november 2009 12:56
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Voor diegene die nachten aan één doorhaalt in World of Warcraft heeft Blizzard Entertainment onlangs een uitbreiding uitgebracht. Zo heb je er veel meer opties bij gekregen als speler. Eén van die opties is dat je een eigen huisdier kan verdienen dat je tijdens het spel volgt en soms extra krachten geeft.

Tot op heden kon je deze pets enkel verdienen wanneer je op het juiste moment van de dag inlogde of bepaalde taken had vervuld. Sinds een week kun je deze pets makkelijker krijgen. Blizzard Entertainment verkoopt de pets nu ook in de Blizzard Store voor $10. Het zijn er niet veel, maar alles beter dan niets. Het gaat om twee pets. Lil'K.T. op basis van de baas Kel'Thuzad en een Pandaren Monk. Het kopen van een Pandaren Monk heeft één voordeel; tot 31 december steun je een goed doel. Er gaat namelijk $5 van jouw investering naar de Make-A-Wish Foundation.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer