Kramperen op Campzone?

Geplaatst: 2 augustus 2010 13:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ik kan het me niet voorstellen dat iemand kamperen leuk vind. Ik heb namelijk zelf een schijt hekel aan kamperen. Laat staan als het met de hele familie is. In Leipzig van 2008 moesten we uit noodzaak een camping pakken. Na een nacht met Bart in een tent geslapen te hebben, wist ik het zeker. Voor mij nooit meer camperen.

Toch was ik afgelopen weekend, en wel op zondag, op een camping. Joost en ik waren afgereisd naar Oirschot omdat wij als pers waren uitgenodigd op Campzone.

Ik wil even middels deze weblog mijn complimenten uiten naar de organisatie van het evenement. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en we werden echt ontzettend goed ontvangen daar.

Deze week zal Joost met een uitgebreid verslag komen over het event met alle ins en outs.

Mocht je deze vakantie niets te doen hebben? Ga dan zeker eens langs als je van gamen houdt, want het is er beren gezellig. Check voor meer informatie de website voor prijzen en beschikbaarheid van plaatsen, ed. Ik weet zeker dat hardcore gamers daar zeker aan hun trekken komen.

Check ook ff dit!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer