Krijgt de PlayStation 3 een re-design?

Al een aantal dagen spookt het bericht dat de eerste beelden van de re-design van de PlayStation 3 gesignaleerd zouden zijn. De website Engadget uit China kreeg echter na het publiceren van deze plaatjes van een vooralsnog onbekend bedrijf het verzoek deze plaatjes van het internet te halen en te stoppen met dit gerucht anders zouden er juridische stappen worden ondernomen.

De vraag luidt echter wel waarom zou een onbekend bedrijf Engadget verzoeken om deze images van het internet te halen? En waarom is Sony dit zelf niet geweest? Sterker nog, waarom maakt dit Chinese bedrijf druk om deze plaatjes als het enkel om een rip-off lijkt te gaan? Op al deze vragen is helaas nog geen antwoord, maar we houden jullie op de hoogte.

Dear Sir,

We just find that the following web pages on your website contain some
confidential document and photos, which were highly possibly illegally
released and posted:

(redacted)

We are investigating this violation and will bring all necessary legal
actions regarding this matter. In order to protect the confidential
information and prevent you from further legal issues and
infringements, please immediately remove those pages and keep our
request confidential. If you have any question regarding this issue,
please feel free to contact us.

Your cooperation is deeply appreciated.

Best regards

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?