Lips One Hits verschijnt in oktober

Zojuist heeft Microsoft Lips One Hits aangekondigd voor de Xbox 360. Deze karaoke game van Microsoft zal in oktober verschijnen. Met nummers die op nummer één hebben gestaan in de hitlijsten. De volgende nummers zijn al bekend:

Viva la Vida - Coldplay
Disturbia - Rhianna
U Can't Touch This - MC Hammer
More Than Words - Extreme
Apologize - Timbaland featuring OneRepublic
Karma Chameleon - Culture Club
I Heard It Trough The Grapevine - Marvin Gaye
Oh, Pretty Woman - Roy Orbison
Ready, Set, Go! - Tokio Hotel

Lips is een karaokegame van Microsoft, vergelijkbaar met die van Sony's franchise SingStar. Enkel zit het verschil hem in de daadoze bewegingsgevoelige microfoons en de optie om je eigen DRM-vrije songs te gebruiken. Deze game is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?