Loco Roco opblaaspop iets te groot

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Soms krijgen wij op de redactie goodies binnen welke enorm tof zijn, maar waar we geen plek voor hebben. Zo kregen we afgelopen zomer van Sony deze ontzettend grote Loco Roco opblaaspop.

Mocht er iemand tijd hebben om deze Loco Roco opblaaspop op te blazen en genoeg ruimte hebben op de slaapkamer, sturen we hem maar al te graag naar je op.

Natuurlijk krijg je hem niet zomaar, hehe, wat dacht jij dan?

Maak een foto van je gamekamer en deel het met de anderen op onze website. Dit doe je door om een plaatje ergens op het internet te droppen, bijvoorbeeld op Imageshack.us en dan de URL in een reactie te plaatsen hieronder. Gebruik om je afbeelding in je reactie te plaatsen.

Ben je niet zo handig in dit soort dingen? Dan mag je het ook van me mailen naar redactie@gameliner.nl. Zet ook even de maten van je kamer erbij dan reken ik wel voor je uit hoeveel ruimte je ongeveer overhoudt om te lopen.

En wanneer de postbode naar de rug grijpt bij het bezorgen van een pakketje aan jouw adres, ga er maar vanuit dat Loco Roco daar in zit. Want naast dat je je kont niet kunt keren, is het ook nog behoorlijk zwaar!

Bedankt Sony

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer