Ludlums gamelicentie naar EA

Electronic Arts heeft de gamelicentie bemachtigt van Robert Ludlums werk. Robert Ludlum is schrijver van onder andere de Jason Bourne-serie. Een nieuwe Jason Bourne-game is dan ook in de planning. Starbreeze Studios (bekend van The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay en The Darkness) neemt de ontwikkeling op zich.

Robert Ludlum's Jason Bourne is the most exciting action hero to emerge in decades, thrilling audiences around the world. EA is excited to enter into a long-term relationship with Ludlum Entertainment, bringing the action, intrigue and intensity of Robert Ludlum's fiction to life for casual and core gamers around the globe.

Mike Quigley, hoofd van de afdeling Marketing van EA, is zeer verheugd met de toekenning van de gamelicentie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?