MAG ik iets meer tijd?

Afgelopen zaterdag heb je in Gespeeld kunnen lezen wat Bernd van de game MAG vindt. Een aantal uur laten deed Wouter daar schepje bovenop met het packshot van Sony's nieuwe shooter MAG. Voor diegene die de bèta van MAG nog niet hebben kunnen spelen is er nog tijd genoeg, want zojuist heeft Sony de bèta verlengd. Hoelang de bèta nog beschikbaar is, is nog niet bekend, maar je hebt nog alle kans om de game te spelen.

MAG is een shooter waarbij het mogelijk is met 256 spelers tegelijk online te spelen. MAG staat voor Massive Action Game en is vanaf januari exclusief voor de PlayStation 3 verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?