Mass Effect 2 Aegis Pack nu beschikbaar

BioWare heeft gister via Twitter aangekondigd dat de Aegis Pack voor Mass Effect 2 vanaf nu beschikbaar is voor pc en Xbox 360.

The Aegis Pack is out now for Mass Effect 2! What's better than the latest in high-tech armor? High-tech armor and a sniper rifle of course!

De Aegis Pack bevat de M-29 incisor sniper rifle en een burst-fire rifle, welke vijandelijke schilden verzwakt vanaf een afstand. Ook bevat de pack de Kerstrel armor, wat wordt geleverd in vijf stukken. Naast het schild en wapens bevat de Aegis Pack ook diverse bonussen.

De DLC moet voor 160 MS Points te downloaden zijn op Xbox Live of voor een kleine 160 BioWare Points voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?