Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Max Payne games op Xbox Marketplace

Met een beetje geluk komt dit jaar nog Max Payne 3 uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Gelukkig voor Xbox 360 bezitters is het wachten iets draaglijker geworden. Vanaf vandaag zijn de eerste twee Max Payne games te downloaden via de Xbox Live Marketplace voor 1200 Microsoft Points - zo'n veertien euro.

Rockstar Games is al enige tijd bezig met een vervolg op Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Max Payne 3 zal het eerste spel in de serie zijn dat niet door Remedy Entertainment ontwikkeld wordt. In de derde game zal Max onder andere ouder en nog cynischer zijn. Het spel bouwt dan ook voort op de gebeurtenissen uit de eerste twee delen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?