Meer details Lucky Dragon-update Disney Dreamlight Valley onthuld

Geplaatst: 25 juni 2024 19:25
-

Er zijn meer details onthuld over de aankomende Lucky Dragon-update van Disney Dreamlight Valley. De details zijn te vinden in de patch notes van de update.

Met de Thrills & Frills-update uit mei is het nu de beurt aan de Lucky Dragon-update om de vallei te betreden. Naast de toevoeging van de Mulan Realm en daarmee ook de personages Mushu en Mulan, komen er ook nog een aantal andere dingen naar Dreamlight Valley. Zo komt er een nieuwe Starpath Majesty and Magnolias waar je unieke items van onder andere Mulan kan aanschaffen. Er komt een special in-game event uit waar de release van Inside Out 2 gevierd wordt. Zo kunnen spelers animal companions vrijspelen gebaseerd op de emoties uit Pixar-film. Je kan ook pride vieren in Disney Dreamlight Valley met een paar speciale items die je kan claimen met in-game codes. Er komt ook een nieuwe Signature Bundle gebaseerd op Lilo en Stitch uit voor spelers om aan te schaffen.

De Lucky Dragon-update komt 26 juni uit op alle platformen. Lees hier Patricks Disney Dreamlight Valley review.

Bron: Disney Dreamlight Valley

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Ontwikkelaar:

Gameloft

Uitgever:

Gameloft

Release:

5 december 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord