Modern Warfare 2 verbreekt alle records

Geplaatst: 13 november 2009 16:14
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft Activision laten weten dat ze met Modern Warfare 2 alle verkooprecords hebben verbroken. Afgelopen dinsdag werd de game gelanceerd en in de eerste 24 uur zijn er alleen al in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk meer dan 4,7 miljoen exemplaren over de toonbak gegaan en dat heeft zo'n $310 miljoen opgebracht.

Modern Warfare 2 is het vervolg op gelijknamige game, Call of Duty Modern Warfare. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel ophoudt. Captain 'Soap' MacTavish keert terug, maar dan als niet speelbaar karakter. De levels zijn geavanceerder dan voorheen en bovendien spelen de meeste missies zich af op besneeuwde bergtoppen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer