RoboCop: Rogue City

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum September 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nacon Connect keert terug in maart

Zet je schrap, want er komt wederom een Nacon Connect aan. De stream gaat nieuwe informatie en gameplay onthullen van een aantal Nacon-games die uit gaan komen in 2023.

Dit is de tweede showcase die uitgever Nacon organiseert. In het promotiemateriaal zien we in ieder geval vier games die een opkomst maken: RoboCop: Rogue City, The Lord of the Rings: Gollum, Ad Infinitum en Ravenswatch zijn onderdeel van de line-up. Nacon heeft daarnaast nog een aantal andere games in de maak. Ze zijn bezig met een nieuwe Test Drive-game en een Terminator-actiegame.

Update: er komt één racegame langs: TT Isle of Man - Ride on the Edge 3. De felbegeerde Test Drive Unlimited Solar Crown komt niet langs. We kunnen ons echter ook opmaken voor nieuwe beelden van Gangs of Sherwood.

Op 9 maart is de tweede Nacon Connect te zien vanaf 19:00 uur.

BRON Nacon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?