Need for Speed krijgt viertal games in 2009

Er gingen een tijd lang geruchten te ronde dat Electronic Arts de Need for Speed serie zou schrappen, maar daar lijkt het vooralsnog niet op. Need for Speed krijgt dit jaar maar liefst vier nieuwe delen die de serie terug op de kaart moeten zetten.

Met Need for Speed: Shift zal de serie in de richting van simulatiegames gaan, waar het draait om realisme en daarnaast de manier waarop de bestuurder te werk gaat in de game. Deze game zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Need for Speed: Nitro zal een simpele, arcade-achtige race game zijn en zal een aparte grafische stijl krijgen. Deze game zal verschijnen voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS.

Voor de PC zal er een gratis online variant op de serie verschijnen. Je kunt het online opnemen tegen andere in alle bekende auto's door middel van een online matchmaking-systeem. Deze game zal exclusief verschijnen in Azië, maar als het daar succesvol blijkt zal het naar Europa komen. Ook zal er nog een vierde Need for Speed uitgebracht worden die nu al ontwikkeld wordt. Hierover wilt Electronic Arts Black Box nog niets kwijt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?