Nieuwe Dragon Ball Z game komt in oktober

Op dit moment ontwikkelt Namco Bandai de nieuwe Dragon Ball Z game genaamd: Tenkaichi Tag Team voor de PSP. Eerder wist Namco Bandai ons al te vertellen dat de game in 2010 uit zou komen, maar de exacte datum bleef uitgesloten.

Zojuist is daar verandering ingekomen. De game zal op 30 september van dit jaar in Japan verkrijgbaar zijn, waarna snel de Europese zol volgen, namelijk op 22 oktober.

Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team is een 3D vechtgame waarin vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen met tientallen Dragon Ball Z personages.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?