Nieuwe GoldenEye voor de Wii en de DS

De eerste stap werd gezet voor shooters op de console door niemand minder dan 007, ik heb het over James Bond: GoldenEye op de Nintendo 64. En goed nieuws voor de 007 fans, James Bond: GoldenEye wordt opnieuw uitgegeven voor op de Wii en de DS.

Het origineel werd ontwikkelt door Rare maar deze is nu overgenomen door Eurocom en n-Space. Eurocom was ook verantwoordelijk voor The World Is Not Enough, de James Bond game die ook voor de Nintendo 64 verscheen.

De release datum staat op november 2010 maar verdere informatie is nog niet bekend, maar met een goed gevoel krijgen we meer te horen op de E3

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?