Nieuwe Guitar Hero voor de Nintendo DS op komst

Activision komt alweer met de derde Guitar Hero-game voor de Nintendo DS. De game moet Guitar Hero: Mordern Hits gaan heten.

Dit is aan het licht gekomen toen de game op de site van ESRB (Entertainment Software Rating Board) vermeld kwam. ESRB is de Amerikaanse ratingsite, vergelijkbaar met wat wij kennen als PEGI. De game moet nummers van Franz Ferdinand, Sum 41 en Finger Eleven bevatten. Wanneer de game gereleased wordt is nog niet bekend. De nieuwe Nintendo DSi heeft geen GBA-slot, dat je nodig had om de vorige delen van Guitar Hero te spelen. Hoe dit dan ook mag gaan werken op de DSi, we wachten af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?