Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Nieuwe James Bond game in de maak

Activision heeft vandaag de titel voor de nieuwe James Bond game bekendgemaakt. James Bond: Blood Stone is de nieuwe naam en de game wordt ontwikkeld door Bizarre Creations.

De nieuwe James Bond is niet gebaseerd op een film, maar het script wordt wel geschreven door de screenwriter van de films Bruce Feirstein. Blood Stone wordt een mix tussen een third-person-shooter en een racegame. De stemmen worden ingesproken door de acteurs van de films, Daniel Craig en Judi Dench.

Als Bondgirl maakt zangeres Josh Stone haar debuut als Nicole Hilton. Ook is zij verantwoordelijk voor de titelsong 'I'll Take it All'.

De datum van verschijning is niet bekend, maar wel dat James Bond: Blood Stone zal verschijnen op de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?