Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Nieuwe nummers voor Guitar Hero III

Activision kwam vandaag met een wel hele leuke mededeling voor de Guitar Hero III fans. Het schijnt dat er binnenkort weer een aantal nieuwe nummers verschijnen voor de game.

In totaal zullen er zeven nieuwe nummers, verdeeld over vier losse tracks en één pack downloadbaar zijn.

Warner/Reprise Track Pack
Linkin Park - No More Sorrow
Mastadon - Sleeping Giant
The Used - Pretty Handsome Awkward

Losse tracks
Extremoduro - So Payaso
Trust - Antisocial
Die Fantastischen Vier - Ernten Was Wir Saen
Steve Ouimette - We Three Kings

Het laatste nummer op de lijst, We Three Kings van Steve Ouimette zal gratis te downloaden zijn. Gewoonweg een leuk kerstcadeau van Activision. De rest van de nummers zullen volgens het standaard tarief te kopen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?