Nieuwe Prince of Persia toont packshot

Afgelopen woensdag dook Wouter in de geschiedenis van de prins, en vertelde hij zijn bevindingen over Prince of Persia in de nieuwe Gameseries.

De release van de nieuwe Prince of Persia ligt dicht bij ons vandaan, en daarom werd het voor Ubisoft hoogtijd om de packshot van Prince of Persia: The Forgotten Sands te tonen. Aanschouw onderaan dit nieuwsbericht het resultaat.

Prince of Persia verschijnt 28 mei van dit jaar voor de pc, Sony PSP, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?