Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe State of Play focust op Gran Turismo 7

Er staat weer een nieuwe State of Play-uitzending van PlayStation op ons te wachten. De eerste dergelijke presentatie van het jaar staat in het teken van Gran Turismo 7.

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste State of Play. Die vond in oktober van vorig jaar plaats. Destijds stonden er een hoop games van derde partijen in de spotlight. Ditmaal hoef je echter niet op een gevarieerd menu te rekenen. In de nieuwste uitzending ligt de focus namelijk enkel op het langverwachte Gran Turismo 7. We kregen vorige week nog een nieuwe trailer van Gran Turismo 7 te zien. Die was echter slechts ongeveer veertig seconden in lengte. In de nieuwe State of Play-uitzending kunnen we gelukkig op iets meer beelden rekenen. De presentatie bevat meer dan dertig minuten aan gameplaydetails en beelden van de PlayStation 5-versie van de game.

onbekend

De PlayStation State of Play-uitzending wordt uitgezonden op woensdag 2 februari om 23:00 uur 's avonds. Ga jij opblijven om de presentatie te bekijken, of duik je lekker op tijd je bed in? Laat het ons weten in de reacties!

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?