Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ninety-Nine Nights 2 krijgt Japanse releasedatum

Ninety-Nine-Nights verscheen in 2006 exclusief voor de Xbox 360. De game werd destijds ontwikkeld door Q Entertainment. Er gingen miljoenen euro's op in de ontwikkeling van deze game. Wat een succes had moeten zijn, draaie uit op een drama. De game zat vol schoonheidsfoutjes en de gameplay herhaalde steeds. Het heeft niet lang geduurd, of Ninety-Nine-Nights belandde in de budgetbakken.

Paar maanden terug kondigde Konami aan met er een vervolg komt op het eerste deel. Zojuist heeft de uitgever afgelopen weekend aangekondigd dat Ninety-Nine-Nights 2, 22 juli zal verschijnen in Japan. Als we de bronnen mogen geloven zal Europa 30 juni aan de beurt zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?