Ninety-Nine Nights 2 krijgt Japanse releasedatum

Geplaatst: 10 mei 2010 13:31
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ninety-Nine-Nights verscheen in 2006 exclusief voor de Xbox 360. De game werd destijds ontwikkeld door Q Entertainment. Er gingen miljoenen euro's op in de ontwikkeling van deze game. Wat een succes had moeten zijn, draaie uit op een drama. De game zat vol schoonheidsfoutjes en de gameplay herhaalde steeds. Het heeft niet lang geduurd, of Ninety-Nine-Nights belandde in de budgetbakken.

Paar maanden terug kondigde Konami aan met er een vervolg komt op het eerste deel. Zojuist heeft de uitgever afgelopen weekend aangekondigd dat Ninety-Nine-Nights 2, 22 juli zal verschijnen in Japan. Als we de bronnen mogen geloven zal Europa 30 juni aan de beurt zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer