Ninety-Nine Nights 2 nu verkrijgbaar

Geplaatst: 9 september 2010 12:56
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Vanaf vandaag is Ninety-Nine Nights 2 verkrijgbaar voor de Xbox 360. De eerste deel werd alweer vier jaar geleden uitgebracht voor de Xbox 360, ontwikkeld door Q Entertainment. De ontwikkeling van de game liep in de miljoenen en wat een topper had moeten zijn, werd al snel een flop. De hack-en-slash game belandde daarom snel in de budget-bak.

Konami kennen we allemaal als een goede Japanase-ontwikkelaar, -uitgever. Een half jaar geleden kondigde Konami het vervolg op de game aan en dat is inmiddels een feit.

Middels een persbericht laat de uitgever weten dat de DLC voor de game, deze maand nog zal verschijnen. De game DLC zal voor 320 Microsoft-punten beschikbaar zijn en bevat een aantal Aerial en Guard plattegronden. De DLC is echter wel alleen voor Gold Member-leden beschikbaar. Kort daarna kun je als Gold member ook een nieuwe karakter unlocken. Deze zal in oktober verkrijgbaar zijn. In november zal de Equipment-pack uitkomen voor Gold en Silver-leden voor 40 Microsoft-punten, waarbij je over een aantal nieuwe wapens voor je karakters zowel online als offline zal beschikken.

Ninety-Nine Nights 2 speelt zich af in een totaal verwoestte wereld. Je wordt belaagt door hordes aan vijanden die je alleen of samen online bestrijdt. Je kiest in de game of je als mens, elf of als dwerg wilt vechten. De game kent vijf verschillende verhaallijnen. De game is net als zijn voorganger een hack-en-slash game waarbij je vijanden moet neer halen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer