Nintendo onderneemt stappen jegens namaak Wii's

Eerdere berichten op het internet meldden het al: er is een groot aantal nep-Wii's in omloop. Er zijn een aantal fabrikanten die zonder toestemming van Nintendo een Wii look-a-like de markt op brengen. Op de onderstaande foto zie je als voorbeeld een fake Nintendo Wii, namelijk de Vii.

Nintendo heeft eindelijk gereageerd op de nieuwsberichten en meldde wel degelijk stappen te gaan ondernemen:

" Nintendo evalueert de op de markt verschenen producten die erg veel op onze Nintendo producten lijken en met name de functionaliteit daarvan. Nintendo zal stappen ondernemen zodra deze producten in strijd zijn met onze intellectuele eigendommen."

Welke stappen er ondernomen zullen worden is nog niet duidelijk, maar ik geef ze een Nintendo Are Go!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?