Nintendo Switch Online Playtest is slachtoffer Data Mining

-

De Nintendo Switch Online Playtest is nog maar net begonnen en het is een aantal gewiekste gamers al gelukt om een flinke kluit aan data te data minen. Eerder lekte er al wat informatie omtrent de mysterieuze test en de resultaten uit de data mine ondersteunen deze zonder twijfel.

Als we de data miners en lekkers mogen geloven, dan is Nintendo druk bezig met een Nintendo themed MMO. Op X verschenen er eerder deze week al wat afbeeldingen online waarin werd gesproken over "het ontwikkelen van een gigantische, uitgebreide planeet waarop valt te ontdekken, te verzamelen en te bevechten". Dit waren echter enkel afbeeldingen van een aantal X-gebruikers. Nu klappen er andere mensen op X overheen met liedjes, code snippets en informatie die de eerdere afbeeldingen ondersteunen. Sterker nog, ontwikkelaar Nintendo EPD 4 komt ook terug. EPD 4 is de groep die onder andere 1-2-Switch en Ring Fit Adventure heeft gemaakt.

Nintendo Switch Nintendo

Wat denk jij? Zie jij een Nintendo MMO zitten? Laat het weten in de reacties!

Bron: X
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord