Nintendo wil alleen serieuze 3DS games

Nintendo werd de laatste tijd niet altijd meer serieus genomen. De games welke ze uitbrachten voor hun platforms waren vaak voor de opa's en oma's onder ons.

Met de komst van 3DS moet hier verandering in komen, aldus Satoru Iwata.

Door de samenwerking met third-party ontwikkelaars wil Nintendo zich ervan verzekeren dat de 3DS serieuzere titels krijgt. De 3DS zou voortgekomen zijn uit wensen van de ontwikkelaars, waarna Nintendo ze heeft gevraagd games te ontwikkelen voor de nieuwe handheld.

These partnerships are good for both Nintendo and the software developers,

29 juli van deze maand zal Gameliner de 3DS gaan checken bij Nintendo. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?