Check hier alle The Game Awards 2023 content

NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 27 van 2009

Gamesverkopen van week 27

1. (-) De Sims 3 - pc
2. (-) Wii Fit - Nintendo Wii
3. (4) Mario Kart Wii - Nintendo Wii
5. (9) Anno 1404 - pc
6. (5) PROTOTYPE - PlaySation 3
7. (3) PROTOTYPE - Xbox 360
8. (n) Pro Cycling Manager 2009 - pc
9. (n) Guitar Hero: World Tour - Nintendo Wii
10. (n) Overlord 2 - Xbox 360

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?