NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 34 van 2009

Verkoopcijfers week 34/2009

1. (-) Wii Sports Resort - Nintendo Wii
2. (3) Mario Kart Wii - Nintendo Wii
3. (2) Wii Fit - Nintendo Wii
4. (-) De Sims 3 - Pc
5. (n) Guitar Hero 5 - Nintendo Wii
6. (5) Pokémon Platinum - Nintendo 3DS
7. (n) Grand Theft Auto IV - Pc
8. (6) Mario Kart - Nintendo DS
9. (n) Call of Duty 4: Modern Warfare - PlayStation 3
10.(9) New Super Mario Bros. - Nintendo DS

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?