NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 35 van 2009

1. Wii Sports Resort (Nintendo Wii)
Vorige week: 1
Aantal weken: 6
Wii Sports Resort is een meeslepend, uitgebreid en actief spel waarin je twaalf uitdagende resort-spellen kunt spelen. Het bevat dezelfde aantrekkingskracht als het oorspronkelijke Wii Sports, dat door miljoenen mensen wordt gespeeld. Wii Sports Resort is eenvoudig te spelen, maar uitgebreid genoeg om zelfs de meest ervaren spelers uit te dagen.

2. Wolfenstein (PC)
Vorige week: nieuw
Aantal weken: 1
Het nieuwste hoofdstuk uit de legendarische Wolfenstein franchise plaatst je achter de linie van je vijanden in een door oorlog aangetast Duitsland, waar Nazi's experimenten uitvoeren met technologie en superkrachten.

3. Dr. Kawashima's: Brain Training (Nintendo DS)
Vorige week: RE
Aantal weken: 14
"Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?" is het nieuwste fenomeen uit Japan voor de Nintendo DS dat de overstap naar Europa waagt. Ben je games die je hersenen niet stimuleren beu en zou je graag je grijze cellen meer trainen, dan is Brain Training je redding. De tests in deze game zijn gemaakt in samenwerking met Dr. Kawashima, een gerenommeerd neurowetenschapper.

4. Wii Fit (Nintendo Wii)
Vorige week: 3
Aantal weken: 63
Er waren eerder al videogame-accessoires die zich op je voeten in plaats van je handen richtten. Van de Power Pad uit de Nintendo Entertainment System-tijd tot de Dance Dance Revolution-dansmat; allemaal stelden ze spelers wereldwijd in staat de benen te gebruiken voor een actievere spelervaring. Maar geen van de eerdere accessoires is vergelijkbaar met Wii Fit en het Wii Balance Board (voorlopige titel), die je woonkamer omvormen in een fitnesscentrum voor de hele familie.

5. Mario Kart (Nintendo Wii)
Vorige week: 2
Aantal weken: 68
De volgende generatie Mario Kart baant zich een nieuwe weg naar de Wii! Nieuwe parkoersen, nieuwe coureurs (waaronder Mii-personages), nieuwe voertuigen en de mogelijkheid om met twaalf spelers te racen via de Nintendo Wi-Fi Connection staan garant voor de ultieme Mario race-ervaring!

6. Wolfenstein (PlayStation 3)
Vorige week: nieuw 1
Aantal weken:
Het nieuwste hoofdstuk uit de legendarische Wolfenstein franchise plaatst je achter de linie van je vijanden in een door oorlog aangetast Duitsland, waar Nazi's experimenten uitvoeren met technologie en superkrachten.

7. De Sims 3 (PC)
Vorige week: 4
Aantal weken: 13
De vrijheid die je als speler in De Sims 3 hebt, zal je inspireren met eindeloze creatieve mogelijkheden en je vermaken met onverwachte verrassende en ondeugende momenten!In De Sims 3 kun je samen met je unieke Sims de open levendige buurt verkennen. Hier kun je vrij rondlopen en allerlei nieuwe locaties bezoeken, het uiterlijk en karakter van je Sims aanpassen en genieten van het snelle en leuke spelverloop.

8. Wolfenstein (Xbox 360)
Vorige week: nieuw
Aantal weken: 1
Het nieuwste hoofdstuk uit de legendarische Wolfenstein franchise plaatst je achter de linie van je vijanden in een door oorlog aangetast Duitsland, waar Nazi's experimenten uitvoeren met technologie en superkrachten.

9. Mario & Sonic op de Olympische Spelen (Nintendo Wii)
Vorige week: RE
Aantal weken: 9
De twee grootste namen in de wereld van videospellen ontmoeten elkaar op het grootste podium ter wereld voor een ultieme beproeving van vaardigheid, uithoudingsvermogen en sportiviteit.

10. Call of Duty 4: Modern Warfare (PlayStation 3)
Vorige week: 9
Aantal weken: 17
Call of Duty 4: Modern Warfare voorziet je van een geavanceerd arsenaal aan krachtige wapens. Vecht in de meest verraderlijke brandhaarden op aarde tegen een groep vijanden die een gevaar vormt voor de wereldvrede.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?