Obscure komt naar Sony PSP

Geplaatst: 6 mei 2009 22:10
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Obscure 2 verscheen al eerder voor de PlayStation 2, PC en later voor de Nintendo Wii. Binnenkort verschijnt een sequel op de Sony PSP. De titel van deze game luidt Obscure: The Aftermath en de game zal vanaf september in Europa verkrijgbaar zijn.

De game gaat verder waar het eerste deel eindigde. Twee jaar voor The Aftermath werd een groep scholieren opgesloten op hun school Leafmore High. Daar zaten monsters achter hen aan die door hun gestoorde schoolhoofd waren vrijgelaten. Sommige scholieren overleefden die avond niet. De overigen pakten hun leven weer enigszins op en zitten ondertussen op de universiteit Fallcreek.

Plotseling duiken op de hele campus zwarte bloemen op. Wanneer ze de bloemen onderzoeken blijkt er een vreemd goedje uit te komen waar ze verschrikkelijke nachtmerries van krijgen. Op het moment dat ze meer te weten komen over deze zwarte bloemen lijkt hun leven weer te veranderen in een vreselijk horroravontuur.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer