Ontmoet Alter in Apex Legends: Upheaval

Geplaatst:

Klaar om terug in één van de grootste battle royale-games te duiken? Check hier de introductie van het aankomende speelbare personage Alter in Apex Legends: Upheaval.

Twintig seizoenen later is Apex Legends nog steeds een grootmacht in de first-person shooter scene. De aankomende update - en technisch gezien het 21ste seizoen van de hero shooter - draagt de naam Apex Legends: Upheaval. We mogen de Solos-gamemodus terug verwachten, terwijl gebroken stukken van de maan verspreid liggen op het strijdtoneel. Bovendien krijgen spelers de kans om hun 'Apex Artifacts' naar wens te bewerken. Verdere details over de toekomstige content blijven ons nog bespaard, maar we mogen wel kennis maken met een nieuwe Legend: Alter. Deze pittige tante zaait chaos en reist door diverse dimensies. Haar doel in het leven? Dat is voor nu nog even onbekend. De officiële gameplaytrailer wordt op 3 mei onthuld.

Apex Legends: Breakout is het huidige seizoen.

Apex Legends is nu beschikbaar op vrijwel alle moderne platformen.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord