Palworld Raid Boss Update vrijgegeven

Geplaatst:

De eerste grote contentdrop voor Palworld is een feit! Check hier alles wat je moet weten over de Palworld Raid Boss Update.

Ja, met meer dan 25 miljoen spelers blijft Palworld lekker gaan en ontwikkelaar Pocketpair is niet van plan er met de pet naar te gooien. De Palworld Raid Boss Update is vandaag uitgebracht voor de pc, terwijl de Xbox-versie nog even op zich laat wachten. Het is een forse update, die een opmerkelijke feature toevoegt. De eerste Palworld raid is gearriveerd met de komst van Bellanoir. Dit is een krachtige Pal die alleen getemd kan worden door de beste trainers. Naast de raid kunnen spelers aan de haal met nieuwe items, ontvangen een aantal Pals wat verbeteringen en wordt er gesleuteld aan de UI.

De volledige lijst met alle details van de update lees je hieronder. Check hier onze Palworld review.

Palworld is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One. De survivalgame is tevens te spelen via Game Pass.

Bron: Pocketpair
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Series

-

Uitgever

POCKET PAIR, Inc.

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 januari 2024

Ontwikkelaar

POCKET PAIR, Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord