Pas op! Zelda: Tears of the Kingdom is gelekt!

Geplaatst:

Het is oppassen geblazen als je helemaal blanco in het nieuwe avontuur van Link wil storten. Vandaag zijn er namelijk veel beelden gelekt van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Nee, geen paniek. Wij openbaren de spoilers niet in dit bericht. Maar met nog een kleine twee weken voor de boeg voordat het nieuwe The Legend of Zelda avontuur zich ontvouwt is het internet omgetoverd tot een waar mijnenveld voor wie geen spoilers wil zien. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom mag dan nog niet uit zijn, er zijn op de sociale media al wel diverse dingen naar buiten gebracht. Misschien goed om de komende periode even minder op je telefoon of het internet te zitten. Althans, als je spoilervrij wil blijven als je aan het avontuur begint. Er zijn namelijk mensen die helemaal hyped zijn voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Om de tijd te doden en spoilers te voorkomen kun je natuurlijk ook ons artikel lezen waarin wij alles wat over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom moet weten hebben gezet.

Alles Wat je moet weten over Zelda Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: VideoGameChronicles
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord