The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 mei 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Pas op! Zelda: Tears of the Kingdom is gelekt!

Het is oppassen geblazen als je helemaal blanco in het nieuwe avontuur van Link wil storten. Vandaag zijn er namelijk veel beelden gelekt van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Nee, geen paniek. Wij openbaren de spoilers niet in dit bericht. Maar met nog een kleine twee weken voor de boeg voordat het nieuwe The Legend of Zelda avontuur zich ontvouwt is het internet omgetoverd tot een waar mijnenveld voor wie geen spoilers wil zien. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom mag dan nog niet uit zijn, er zijn op de sociale media al wel diverse dingen naar buiten gebracht. Misschien goed om de komende periode even minder op je telefoon of het internet te zitten. Althans, als je spoilervrij wil blijven als je aan het avontuur begint. Er zijn namelijk mensen die helemaal hyped zijn voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Om de tijd te doden en spoilers te voorkomen kun je natuurlijk ook ons artikel lezen waarin wij alles wat over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom moet weten hebben gezet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?