Persconferentie Nintendo duurt 2 uur

Met nog iets minder dan een maand te gaan, zal op 15 juni tot en met 17 juni de E3 plaatsvinden in Los Angeles. Op Gameliner wordt je zoals normaal op de hoogte gehouden van al het laatste nieuws uit LA.

Zojuist heeft Geoff Keighley van GameTrailers.com via een tweet op zijn Twitter-account laten weten dat de persconferentie van Nintendo zal plaatsvinden op 15 juni, om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Just got my Nintendo E3 invite. Looks like they are doing a 2 hour briefing from 9-11 AM. Guess this is why Sony now starts at noon.

Ook verteld hij dat de persconferentie van Nintendo slechts 2 uur duurt. We kunnen dus heel wat gaan verwachten van Nintendo.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?