Playlogic krijgt uitstel bij rechter

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist meldt website Control dat Playlogic uitstel van bètaling heeft moeten vragen bij de rechter.

Playlogic is een Nederlandse uitgever en ontwikkelaar wat onder andere bekend is van de games Fairytale Fights en Obscure.

Het bedrijf moet per week 25.000 euro aan rente bètalen over de lening die ze hebben afgesloten, dat maakt de zaak net iets erger dan het al is. Enkele werknemers van het bedrijf hebben via Social Networks, zoals Facebook al aangegeven geen geld te hebben ontvangen voor deze maand.

De websites zijn inmiddels ook niet meer bereikbaar, wat niet bepaald een goed teken is.

Playlogic heeft inmiddels uitstel van bètaling gekregen, maar of het bedrijf er goed vanaf komt is nog maar de vraag. Als bewindvoerder is aangesteld Marc van Zanten, partner bij CMS Derks Star Busmann. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer