PlayStation 2 heeft 50 miljoen units verkocht in Noord-Amerika

Tijdens de afgelopen feestdagen bleek dat de verkoop van de PlayStation 3 met 19% is gedaald vergeleken met vorig jaar. Misschien gaat de PlayStation 3 dan ook een prijsdaling krijgen om een goede inhaalslag te kunnen maken. De voorganger, de PlayStation 2, heeft meer succes weten te boeken. De PlayStation 2 heeft namelijk alleen al in Noord-Amerika 50 miljoen units verkocht.

Het ziet er nog steeds rooskleurig uit voor de PlayStation 2. In dit nieuwe jaar worden er nog steeds nieuwe games ontwikkeld voor de console. Zo weet SCEA's hoofd van hardware marketing, John Koller, te melden:

"We don't intend on discarding the system anytime soon." (And with a return of backwards-compatibility on PS3 via software emulation still but a rumor, we don't imagine many PS2 owners will be discarding the system anytime soon, either.)

Dus heb je een PlayStation 2 dan kun je komend jaar nog veel nieuwe games verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?