PlayStation Move accessoires aangekondigd

Geplaatst: 1 september 2010 13:21
Aangepast: 20 maart 2022 20:27
-

Hardware producent Speedlink heeft enkele PlayStation Move accessoires uit haar assortiment bekent gemaakt. Het gaat hier om een twee verschillende laders, een PlayStation Move Sport-kit en een pistool.

Speedlink Bay 4-Port Move Charging System

De Bay 4-Port Move Charging System is een laadstation voor twee main PlayStation Move-controllers en twee navigatie controllers. Je kunt ze tegelijk opladen. De Speedlink Bay 4-Port Move Charging System maakt geen gebruik van de USB-poorten op je PlayStation 3. De Speedlink Bay 4-Port Move Charging System moet € 29,99 opbrengen.

Speedlink Match 3-in-1 Move Sports-kit

De Move Sports-kit bestaat uit drie stevige accessoires voor je PS Move-controller. Het bevat een tennisracket, een tafeltennis batje en een golfclub. De pack is in het leven geroepen om realistischer ervaring te krijgen tijdens het spelen van sport-games met PlayStation Move. De 3-in-1 Move Sport-kit zal verkrijgbaar voor €19,99

Speedlink Peacemaker Move Gun

Met de Speedlink Peacemaker Move Gun kun je zonder enkele beperking de PlayStation Move-controller optimaal gebruiken bij shooters voor meer realisme. De Peacemaker Move Gun zal € 14,99 moeten opbrengen.

Speedlink Tridock 3-in- Move Charging System

De Tridock 3-in- Move Charging System is een laadstation voor de PlayStation Move controller en de PlayStation 3-controller. De Tridock bevat een adapter, daardoor hoeft het geen USB-poorten van je PlayStation 3 te gebruiken. De Speedlink Tridock 3-in- Move Charging System moet € 19,99 gaan kosten.

De PlayStation Move accessoires zullen eind deze maand verkrijgbaar zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer