PS3 verkoopcijfers 14.494,52 procent gestegen in Japan

Het is misschien iets minder interessant om de verkoopcijfers van Japan te plaatsen. Deze zijn wel juist dat beetje anders. De verkoop van de PS3 is namelijk met 14.494,52% gestegen tegenover vorige week. We moeten wel eerlijk zijn: vorige week was er een tekort, dus ook daar zal de grote stijging in verkoopcijfers iets mee te maken hebben. Hieronder vind je het lijstje met de verkoopcijfers van 31 augustus tot 6 september. Het gaat hier wel over de verkoopcijfers in Japan.

PlayStation 3: 151.783
Nintendo DSi: 6.,419
Sony PSP: 22.184
Nintendo Wii:21.557
Nintendo DS Lite: 8.309
Xbox 360: 6.827
PlayStation 2: 3.001

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?