Rare: 'Kinect werkt in kleine ruimtes'

Rare geeft aan dat Kinect ook werkt in kleine ruimtes. Eerder werd verteld dat je met Kinect meer dan zes meter vanaf het tv scherm nodig had voor een goed resultaat.

Nick Burton, Senior Engineur bij Rare heeft in een gesprek met Eurogamer verteld dat dit verhaal nogal opgeblazen is. Mensen met een kleinere leefruimte hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Burton.

The camera configures itself, basically, when you set it up. Now, obviously, if you've only got that much space (makes a small space between his hands) between your TV there's just not enough space for you to physically fit in the frame of the camera so you need to stand back a little bit.

De camera corrigeert zichzelf namelijk. Kinect moet 10 november verschijnen. Lees binnenkort de eerste 'gespeeld'-games met de Kinect tijdens de gamescom op Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?