Releasedatum bekend van Operation Flashpoint 2

Geplaatst: 19 juli 2009 20:28
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft Codemasters aangekondigd in een persbericht dat
Operation Flashpoint: Dragon Rising 8 oktober gaat verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Operation Flashpoint: Dragon Rising biedt een ware close-up van een oorlog tussen Rusland, China en de Verenigde Staten. Deze oorlog vind plaats op het eiland Skira dat vlak langs de kust van Rusland ligt. Het is de landen te doen om de olie op het eiland. De VS doet er alles aan om een derde wereld oorlog te voorkomen.

De game bevat 220 km aan land en alle schade dat wordt aangericht zal blijven bestaan. De gebouwen op het eiland zijn totaal verwoestbaar en kunnen allemaal betreden worden door jou als speler. Naast het vernietigen heb je ook de beschikking over meer dan zeventig wapens en meer dan vijftig verschillende voertuigen, zoals een helikopter, taks, APC's, etc..

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer