Resident Evil 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil 6 komt nog lang niet

Je kon in mijn review al lezen dat ik zeer te spreken was over Resident Evil 5. Hoewel de game vol zit met extra's, zitten mensen nu al met smart te wachten op deel 6. Volgens een medewerker van Capcom kan dit nog vier tot acht jaar duren.

Dit zei Masachika Kawata van het bedrijf. Eerder werd nog gezegd dat deel 6 een reboot zou krijgen. Andere setting, andere besturing, alles zou anders worden. Nu weten ze nog niet zeker of ze een zesde deel willen ontwikkelen. Deel 5 sloot alles goed af. Daar kunnen ze niet verder mee. Aan de verkoopcijfers kan het niet liggen, Resident Evil 5 verkoopt als een trein en wanneer een game goed verkoopt, komt er vaak een vervolg.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?