Resident Evil 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil 6 nu verkrijgbaar op Xbox LIVE en PSN

Om te weten of Resident Evil 6 je zuurverdiende centen waard zijn kun je sinds gisteren de demo downloaden van de zombie-game van het PlayStation Network en Xbox LIVE. Dit maakt ontwikkelaar en uitgever Capcom, bekend middels een persbericht.

Je kunt drie missies spelen alleen of online in co-op. In de demo speel je met Leon S. Kennedy en Helena Harper en wordt je gedropt in de donkere gangen van de Ivy University. Dit betreft een andere demo als die bij Dragon's Dogma zat.

Resident Evil 6 moet op 2 oktober uitkomen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 en even later ook voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?