Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil krijgt demo

Capcom heeft bekendgemaakt dat het een goed idee is dat er een Resident Evil 5-demo zit in de Blu-Ray Disc-versie van de nieuwe Resident Evil-film, Extintion.

Er werd al eerder bekendgemaakt dat de Amerikaanse versie van deze film een demo zal bevatten van de game. Niet alleen Resident Evil 5 zal op die disc staan, maar ook de Devil May Cry 4-demo.

Capcom Europa heeft hier gelijk op gereageerd en gezegd dat Europa deze demo ook zal krijgen. Resident Evil 5 zal waarschijnlijk ergens in 2008 uitkomen. Tot die tijd check je Gameliner voor meer informatie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?