SEGA: '3DS zal nieuw publiek aanspreken'

Op de E3 vorige week in Los Angeles onthulde Nintendo haar nieuwe handheld. De Nintendo 3DS is inmiddels een feit.

Mike Hayes, SEGA West-president heeft in een interview met IG.biz gezegd dat hij meent dat de Nintendo 3DS veel potentie heeft om een nieuw publiek aan te trekken.

With the quality of the device they've got, it's possible they can expand their audience into an older, broader audience.
It was interesting to see games like Saint's Row on the device.
If we could bring, let's say, a House of the Dead or an Aliens title, if the audience for 3DS is much broader it could give us much more scope in that market, and that's as exciting as well as Mario & Sonic and Monkey Ball games.
Aldus Hayes.

Hij is bovendien erg onder de indruk over de nieuwe handheld. De Nintendo 3DS moet volgend jaar maart gaan verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?