SEGA zeker niet op de gamescom

Van 18 tot en met 22 augustus vind in Keulen voor de tweede keer op rij de gamescom plaats. Diverse uitgevers laten dan hun aankomende games aan het grote publiek zien. Helaas moet de gamescom het dit jaar zonder SEGA doen.

Ondanks het enorme succes van SEGA op de gamescom van 2009, heeft SEGA laten weten niet te komen vanwege commerciële overwegingen. SEGA sluit niet uit dat ze volgend jaar niet aanwezig zullen zijn op de gamescom.

Despite huge success on the SEGA gamescom 2009 and the Europe-wide importance of the Cologne exhibition SEGA has decided not to be represented this year with a stand.

This decision has no way to do something with the Cologne and does not mean that SEGA will no longer participate in future on the grounds - the non-participation is purely a commercial decision for the year 2010. gamescom remains for us remains the most important European industry event.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?