Seizoen 2 Call of Duty start op 15 februari

Geplaatst: 30 januari 2023 17:30
Aangepast: 30 januari 2023 17:32

Ga maar vast in de startblokken staan, want seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 staat voor de deur. Over iets meer dan twee weken wordt het nieuwe seizoen ingeluid.

Het nieuwe seizoen brengt niet alleen nieuwe content met zich mee, maar ook een hele hoop verbeteringen ten opzichte van nu. Zo is er hard gewerkt aan de balancing van de games. Zoals eerder al gelekt is, krijgt de user interface een make-over. Ook de terugkeer van Hardcore Mode in Call of Duty is middels het blogbericht bevestigd door Activision.

The Gulag maakt zijn rentree in Warzone 2.0. Je kunt het dus weer één tegen één opnemen om weer terug te kunnen keren in het spel. Ook is er voor DMZ veel verbeterd. Denk hierbij aan een verbeterde AI, is de moeilijkheidsgraad getweakt en worden er nieuwe missies toegevoegd. Ook wordt er een nieuwe Exlusion Zone geïntroduceerd, waar je kunt spawnen. De informatie uit het blog is nog niet alles. Activision belooft binnenkort met nog meer informatie te komen.

Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone 20 seizoen 2

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0. gaat op 15 februari van start.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord