Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Seizoen 2 Call of Duty start op 15 februari

Ga maar vast in de startblokken staan, want seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 staat voor de deur. Over iets meer dan twee weken wordt het nieuwe seizoen ingeluid.

Het nieuwe seizoen brengt niet alleen nieuwe content met zich mee, maar ook een hele hoop verbeteringen ten opzichte van nu. Zo is er hard gewerkt aan de balancing van de games. Zoals eerder al gelekt is, krijgt de user interface een make-over. Ook de terugkeer van Hardcore Mode in Call of Duty is middels het blogbericht bevestigd door Activision.

The Gulag maakt zijn rentree in Warzone 2.0. Je kunt het dus weer één tegen één opnemen om weer terug te kunnen keren in het spel. Ook is er voor DMZ veel verbeterd. Denk hierbij aan een verbeterde AI, is de moeilijkheidsgraad getweakt en worden er nieuwe missies toegevoegd. Ook wordt er een nieuwe Exlusion Zone geïntroduceerd, waar je kunt spawnen. De informatie uit het blog is nog niet alles. Activision belooft binnenkort met nog meer informatie te komen.

Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone 20 seizoen 2

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0. gaat op 15 februari van start.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?