Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Series: Het filmen van seizoen 2 van Halo is officieel afgerond

Pablo Schreiber deelde een aantal foto's op Instagram die het einde van het filmen van seizoen 2 van Halo bevestigen. Schreiber speelt Master Chief in de serie die is gebaseerd op de Halo-games.

In zijn post op Instagram bedankt en complimenteert de acteur het productieteam, de artiesten en alle medewerkers achter de schermen van het tweede seizoen van de Halo-serie. Het team is nu dus klaar met het filmen, maar er is nog geen releasedatum bekend voor seizoen 2 van de serie die is gebaseerd op de succesvolle Xbox games. Er wordt geschat dat het post-productie proces in ieder geval nog de rest van dit jaar gaat duren en rond februari 2024 afgesloten zal worden. Op de releasedatum zullen we dus helaas nog even moeten wachten.

Seizoen 2 Halo1

Het team dat aan de Halo-games werkt heeft dit jaar al een hoop verliezen geleden. Zo verliet Joseph Staten Microsoft en nog geen maand later volgde de Halo franchise director.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?