Series: Resident Evil Netflix-serie vergeet het RE-gedeelte

Er is een nieuwe trailer verschenen van de aankomende Resident Evil-serie geproduceerd door Netflix. Fans zijn echter niet blij met het getoonde beeldmateriaal.

Als je de trailer bekijkt dan is het niet heel moeilijk je voor te stellen waarom. De Resident Evil-serie bewandelt een ander pad dan de games. We zien geen bekende personages, zoals Leon, Chris, etc. In plaats daarvan krijgen we een nieuwe cast aan personages. Je doorsnee gezin dat verhuist naar New Raccoon City. Umbrella is nog steeds aanwezig en het bedrijf doet nog steeds vreselijk experimenten. Er zijn wat kleine referenties te zien naar het originele materiaal, zoals de zombiehond Doberman uit Resident Evil 2. In de comments zijn fans niet tevreden. Er wordt gesproken over een typische Netflix adaptatie, waarbij het originele materiaal van Capcom onvoldoende gebruikt wordt.

Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments. Benieuwd naar andere game-series van Netflix? Bekijk hier onze review van The Witcher. Bekijk hier onze review van Resident Evil: Infinite Darkness.

De Resident Evil-serie heeft een releasedatum. De show is te zien op Netflix vanaf 14 juli.

BRON Netflix

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?